- 31 Dec 2014, 03:42
MvP39 said
mattta said
Več nekoliko vremena pratim ovaj forum i svaka čast za sve što radite. Jer ne objavljate puno tiketa me zanima koje je vaše iskustvo, kako se kladite? Da li uzimate single, double ili multibete? Koja strategija vam se čini najprofitnija? Takodjer, zanima me ako se sječate sa koliko novca ste počeli vašu betting karieru, odnosno koliko mislite da je minimum da se da na stranu za klađenje i da se koliko toliko isplati. 100 EUR (znam da to zavisi od svakog pojedinaca ali zanima me šta vi iskreno mislite)?
Dobrodosao !
Hmmm, ja uglavnom igram doublove, rijetko kad triple. Cesto igram i listice s puno vise parova, ali onda je ulog par eura (1-3). Inace zavisi o tome kolko sam siguran, ali otprilike mi se vrti oko 10-20 eura. Student sam jos uvijek tako da nemam puno novca na raspolaganju, ali i ne volim puno lupat. Preporucam da se kladis s 10% ili manje. Sad zavisi, dal ces to na mjesecnoj bazi racunat, ako si zaposlen pa dobivas placu, ili ne znam kako. Ali uglavnom jako malo s obzirom koliko zaradujes.
Evo recimo ja sam cesto igrao sa nekim proracunima, tipa uplatim 50e i racunam i pratim koliko gubim, dobijam. Kada se istripujes da kao oces da uzimas pare onda moras biti mnogo, MNOGO strpljiv. I to je kljuc. U stpljenje se racuna i to sto kaze MVP, 10% od kapitala se max ulaze. Takodje igra se malo, singl, dubl ili retko tripl. Takodje cesto se ne igra, nema onoga e evo ga, ima dosta u ponudi...nema toga, ako ti nije dan, ne igras. Ja licno imam polovicno iskustvo sa kladzom, tacnije jesam ja u plusu, sto je retko. Ali...prosle sez sam prestao sa kladzom negde u aprilu, i sa NBA i sa svim ostalim, dok sam jos bio u dobrom plusu ali ko zna sta bi bilo da sam nastavio. Ove godine recimo solidno gadjam, ali me sere mnogo vise nego prosle, vec 3-4 narodna tiketa mi prosla, u debelom sam plusu i tesko da cu do kraja sezone igrati ,jace, jer nemam potrebe. E sad, ja ti ne preporucujem mnogo uloga na NBA, prevrtljiv je to sport, mnogo. Sve u svemu, pazljivo, drz se pravila 10%, singlova i dublova, mnogo strpljenja i mozes imati dobar bonus sa strane kad zatreba (vikend skijanje, neki izlet, neki poklon za ribicu i tako to)