Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By Musa
NBA Knight said
Ja sam otvorio nedavno na wwin.com/sports/ i dobra je ponuda, primaju uplate preko skrilla, nema manipulativnih. Nisam još radio isplatu, ali sam zadovoljan kladionicom.

Znam za tu kladu, gledao sam prije par dana ponudu.. ma ima par dobrih vani, sportinbet,fortuna,planetwin,favbet al me zanima ako ima koja u regiji da se moze igrat od lokalnih.
By NikolaDS1989
#23979 bio je jedan clanak o programu za upredjivanje igraca protiv igraca,igraca protiv tima,jel moze neko da mi objasni kako funkcionise? jer kad kliknem na link izbaci mi nesto bezveze
By mattta
#24258 Več nekoliko vremena pratim ovaj forum i svaka čast za sve što radite. Jer ne objavljate puno tiketa me zanima koje je vaše iskustvo, kako se kladite? Da li uzimate single, double ili multibete? Koja strategija vam se čini najprofitnija? Takodjer, zanima me ako se sječate sa koliko novca ste počeli vašu betting karieru, odnosno koliko mislite da je minimum da se da na stranu za klađenje i da se koliko toliko isplati. 100 EUR (znam da to zavisi od svakog pojedinaca ali zanima me šta vi iskreno mislite)?

Ako je to netko već objavio negdje ili ako su glupa pitanja se ispričavam, puno stranica ovog foruma sam pročitao ali toga nisam našao i jako me zanima kako najveći majstori to rade. Ako je to već negdje napisano i nisam vidjeo, molim vas ako bi bili toliko ljubazni i me uputili? :)  

Za svaki odgovor ću biti presretan,

pozz iz Slovenije

M
By MvP39
mattta said
Več nekoliko vremena pratim ovaj forum i svaka čast za sve što radite. Jer ne objavljate puno tiketa me zanima koje je vaše iskustvo, kako se kladite? Da li uzimate single, double ili multibete? Koja strategija vam se čini najprofitnija? Takodjer, zanima me ako se sječate sa koliko novca ste počeli vašu betting karieru, odnosno koliko mislite da je minimum da se da na stranu za klađenje i da se koliko toliko isplati. 100 EUR (znam da to zavisi od svakog pojedinaca ali zanima me šta vi iskreno mislite)?

Ako je to netko već objavio negdje ili ako su glupa pitanja se ispričavam, puno stranica ovog foruma sam pročitao ali toga nisam našao i jako me zanima kako najveći majstori to rade. Ako je to već negdje napisano i nisam vidjeo, molim vas ako bi bili toliko ljubazni i me uputili? :)  

pozz iz Slovenije

M

Dobrodosao ! :D

Hmmm, ja uglavnom igram doublove, rijetko kad triple. Cesto igram i listice s puno vise parova, ali onda je ulog par eura (1-3). Inace zavisi o tome kolko sam siguran, ali otprilike mi se vrti oko 10-20 eura. Student sam jos uvijek tako da nemam puno novca na raspolaganju, ali i ne volim puno lupat. Preporucam da se kladis s 10% ili manje. Sad zavisi, dal ces to na mjesecnoj bazi racunat, ako si zaposlen pa dobivas placu, ili ne znam kako. Ali uglavnom jako malo s obzirom koliko zaradujes.

Nisam siguran, ali mislim da se o tom vec pricalo (ko zna di je to sad), ali nije lose opet poceti, sad kad je doslo puno novih ljudi. Tako da pozivam sve da se prikljuce.
By mattta
MvP39 said
mattta said
Več nekoliko vremena pratim ovaj forum i svaka čast za sve što radite. Jer ne objavljate puno tiketa me zanima koje je vaše iskustvo, kako se kladite? Da li uzimate single, double ili multibete? Koja strategija vam se čini najprofitnija? Takodjer, zanima me ako se sječate sa koliko novca ste počeli vašu betting karieru, odnosno koliko mislite da je minimum da se da na stranu za klađenje i da se koliko toliko isplati. 100 EUR (znam da to zavisi od svakog pojedinaca ali zanima me šta vi iskreno mislite)?

pozz iz Slovenije

M

Hmmm, ja uglavnom igram doublove, rijetko kad triple. Cesto igram i listice s puno vise parova, ali onda je ulog par eura (1-3). Inace zavisi o tome kolko sam siguran, ali otprilike mi se vrti oko 10-20 eura. Student sam jos uvijek tako da nemam puno novca na raspolaganju, ali i ne volim puno lupat. Preporucam da se kladis s 10% ili manje. Sad zavisi, dal ces to na mjesecnoj bazi racunat, ako si zaposlen pa dobivas placu, ili ne znam kako. Ali uglavnom jako malo s obzirom koliko zaradujes.

Nisam siguran, ali mislim da se o tom vec pricalo (ko zna di je to sad), ali nije lose opet poceti, sad kad je doslo puno novih ljudi. Tako da pozivam sve da se prikljuce.

Hvala ti puno i još jednom svaka čast za sve! Jesam zaposlen tako da 100 EUR mi ne bi bio veliki problem uložiti posebno ako gledam na to kao na investiciju. :)
By Mikac

MvP39 said 

mattta said

Evo recimo ja sam cesto igrao sa nekim proracunima, tipa uplatim 50e i racunam i pratim koliko gubim, dobijam. Kada se istripujes da kao oces da uzimas pare onda moras biti mnogo, MNOGO strpljiv. I to je kljuc. U stpljenje se racuna i to sto kaze MVP, 10% od kapitala se max ulaze. Takodje igra se malo, singl, dubl ili retko tripl. Takodje cesto se ne igra, nema onoga e evo ga, ima dosta u ponudi...nema toga, ako ti nije dan, ne igras. Ja licno imam polovicno iskustvo sa kladzom, tacnije jesam ja u plusu, sto je retko. Ali...prosle sez sam prestao sa kladzom negde u aprilu, i sa NBA i sa svim ostalim, dok sam jos bio u dobrom plusu ali ko zna sta bi bilo da sam nastavio. Ove godine recimo solidno gadjam, ali me sere mnogo vise nego prosle, vec 3-4 narodna tiketa mi prosla, u debelom sam plusu i tesko da cu do kraja sezone igrati ,jace, jer nemam potrebe. E sad, ja ti ne preporucujem mnogo uloga na NBA, prevrtljiv je to sport, mnogo. Sve u svemu, pazljivo, drz se pravila 10%, singlova i dublova, mnogo strpljenja i mozes imati dobar bonus sa strane kad zatreba (vikend skijanje, neki izlet, neki poklon za ribicu i tako to) Cool
By tck1979
mattta said

pozz iz Slovenije

M

Pa ako na klađenje gledaš kao investiciju onda dobro proguglaj o pravilima profi klađenja i ne odstupaj od njih ni milimetra.A to ti se ukratko odnosi na to da MORAŠ imati banku(početni kapital za klađenje)i biti svjestan da i to možeš lako popušiti.

Osnova profi klađenja ti je single i samo single,double je još prihvatljiv a sve iznad toga ti je loto.A profesionalci u klađenju kažu na najsigurniji tiket(10/10) NIKAD više od 2% ukupne banke!!!i

Tom igrom ako pogađaš 55-60% parova koeficijenta približno 2 dugoročno je jedino isplativo.Nba i klađenje na igrače uz pomoć ove stranice i sjajnih analiza uz pametnu igru možeš lijepo napredovati ako si discipliniran i držiš se svoga plana.Osnovna stvar je naravno i odabir kladionice,prvo odjebi sve koje naplaćuju manipulativni trošak jer 5% je puno za ozbiljne igrače a strane on-line kladionice imaju i bolje koeficijente.Ja bi ti preporučio Marathon jer imaju sjajnu ponudu i tečaj na igrače 1,9,a idealno je napraviti skrill račun i uplaćivati u onoj u kojoj je margina na igrača najpovoljnija.

I uvijek imaj na umu da nikad ne odustaješ od svoje strategije i onih 2% ma koliko ti se par činio siguran pa makar margina na igrača bila promašena za 4-5 poena.

I uvijek bodi spreman da će doći i razdoblje kada nećeš ništa pogoditi tada se ne pokušavaj vaditi nego nastavi po svom planu.Uvjeren sam da uz sjajne analize nekih članova ovdje možeš u jednoj nba sezoni pogoditi 60% parova što ti jedino u single-u sigurno donosi dobit...
By mattta
#24305 Hvala vam puno, sad mi je sve jasno, u godinama klađenja na gluposti sam sad the hard way naučio discipline i nije mi problem se kladiti single i duble, uz takve kvote 1.7 ili 1.8 to nije ni malo problem.

Šta bi rekli koliko lističa (singla i dubla) igrate prosječno svaki dan?

Pratit ću vaše super analize i kladit se po instinktu, za sad je bilo super, nadam se da će i nastavit tako. Hvala svima još jednom carevi!