Evo primjer obrade tiketa za Chicago preksinoc,i za sinoc Wall
Hrga26 said
Jučer ja i frend policajac igrali Pesa i pratim ja kladu, kad on meni jel znaš da ti je to zabranjeno zakonom ako se kladiš u stranim kladionicama. Malo sam ga zajebavo i smijo mu se, a onda potražio zakon. Jel ikad itko imo problema s ovim?Jer meni je ovo iskreno presmiješno...
Glava IX. INOZEMNE IGRE NA SREĆU
Članak 68.
(1) Zabranjeno je:
1. priređivanje igara na sreću iz članka 5. i nagradnih igara iz članka 69. ovoga Zakona na području Republike Hrvatske inozemnim priređivačima,
2. sudjelovanje u inozemnim igrama na sreću ako se ulozi uplaćuju na području Republike Hrvatske,
3. prikupljanje uloga u Republici Hrvatskoj za sudjelovanje i uplatu u igrama na sreću koje se priređuju u inozemstvu,
4. prodavanje, držanje, poslovno ustupanje, izdavanje, oglašavanje i bilo koja promidžba ili reklama inozemnih igara na sreću i nagradnih igara na području Republike Hrvatske.
(2) Zabrana iz stavka 1. točke 4. ovoga članka odnosi se i na pružatelja usluga i izdavača.
(3) Osobama koje nemaju hrvatsko državljanstvo a privremeno borave u Republici Hrvatskoj dopušta se posjedovanje uplata ili srećaka inozemnih igara na sreću radi osobnog sudjelovanja u igri.
Private Girls In Your City - No Selfie - Anonymous[…]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]