Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By BVB
#25180 Stvarno nisu posteni ovi sa fava,kad odigras singl ako je pao obrade ga istog momenta kad je pao a kad prodje moras cekati cijeli dan,plus moras im pisati na live chat. Koje njesra

Evo primjer obrade tiketa za Chicago preksinoc,i za sinoc Wall

http://www.dodaj.rs/f/2T/Dg/3auj60Nk/screenshot2.png

http://www.dodaj.rs/f/3T/x7/175ZcZ4H/screenshot1.png
By xbetx
#25207 jel se moze napravit isplata u wwin-u na žiro račun?
tamo je ponudena isplata na bankovni račun pa me zanima jel je netko to radio?
By davornet
#25260 informacije radi a vezano uz Favbet i njihovo rušenje 7.1 ,meni su sa današnjim datumom opet sve doveli u red ,isplatili na račun sve dobitke i ažurirali ispravno stanje.

ali i dalje mislim da je to bilo jako neprofesionalno prema svojim klijentima tj.nama, ali jbg.idemo dalje. 
By Hrga26
#25278 Jučer ja i frend policajac igrali Pesa i pratim ja kladu, kad on meni jel znaš da ti je to zabranjeno zakonom ako se kladiš u stranim kladionicama. Malo sam ga zajebavo i smijo mu se, a onda potražio zakon. Jel ikad itko imo problema s ovim? :D Jer meni je ovo iskreno presmiješno...

Glava IX. INOZEMNE IGRE NA SREĆU
Članak 68.
(1) Zabranjeno je:
1. priređivanje igara na sreću iz članka 5. i nagradnih igara iz članka 69. ovoga Zakona na području Republike Hrvatske inozemnim priređivačima,
2. sudjelovanje u inozemnim igrama na sreću ako se ulozi uplaćuju na području Republike Hrvatske,
3. prikupljanje uloga u Republici Hrvatskoj za sudjelovanje i uplatu u igrama na sreću koje se priređuju u inozemstvu,
4. prodavanje, držanje, poslovno ustupanje, izdavanje, oglašavanje i bilo koja promidžba ili reklama inozemnih igara na sreću i nagradnih igara na području Republike Hrvatske.
(2) Zabrana iz stavka 1. točke 4. ovoga članka odnosi se i na pružatelja usluga i izdavača.
(3) Osobama koje nemaju hrvatsko državljanstvo a privremeno borave u Republici Hrvatskoj dopušta se posjedovanje uplata ili srećaka inozemnih igara na sreću radi osobnog sudjelovanja u igri.

By Milessa
#25283 Pozdrav ljudi,

nov sam ovdje pa bih vas molio za malu pomoć. Registrirao sam se bio pred sedam dana na Rivalo kladionicu i uplatio prvi put 30e i slijedeci 50e te sam došao da 240 eura i sada sam dao zahtjev za isplatu 150e. Od dokumenata su mi tražili osobnu, neki račun s adresom i to su mi approvali ali treći dokument koji bi trebao biti dokaz da sam uplatio ja novac na njihov site su mi dvaput odbili. Naime ja sam platio preko Erste net bankinga i slikao sam im transakciju i kažu da fali informacija. Wtf? Na koji drugi način da im dokažem osim toga? Da li ima tko iskustva sa tom kladionicom i kakva su? 

Hvala i Lp
By spajki112
Hrga26 said
Jučer ja i frend policajac igrali Pesa i pratim ja kladu, kad on meni jel znaš da ti je to zabranjeno zakonom ako se kladiš u stranim kladionicama. Malo sam ga zajebavo i smijo mu se, a onda potražio zakon. Jel ikad itko imo problema s ovim? :D Jer meni je ovo iskreno presmiješno...

Glava IX. INOZEMNE IGRE NA SREĆU
Članak 68.
(1) Zabranjeno je:
1. priređivanje igara na sreću iz članka 5. i nagradnih igara iz članka 69. ovoga Zakona na području Republike Hrvatske inozemnim priređivačima,
2. sudjelovanje u inozemnim igrama na sreću ako se ulozi uplaćuju na području Republike Hrvatske,
3. prikupljanje uloga u Republici Hrvatskoj za sudjelovanje i uplatu u igrama na sreću koje se priređuju u inozemstvu,
4. prodavanje, držanje, poslovno ustupanje, izdavanje, oglašavanje i bilo koja promidžba ili reklama inozemnih igara na sreću i nagradnih igara na području Republike Hrvatske.
(2) Zabrana iz stavka 1. točke 4. ovoga članka odnosi se i na pružatelja usluga i izdavača.
(3) Osobama koje nemaju hrvatsko državljanstvo a privremeno borave u Republici Hrvatskoj dopušta se posjedovanje uplata ili srećaka inozemnih igara na sreću radi osobnog sudjelovanja u igri.

Normalno da je to prekršaj jer ne plačaš porez,ali koliko ima dužnika poreza milijunske svote koliko znam nitko nikada nije imao problema jer do sada nije bilo nikada ovakvog poreza kod nas,ali kako bih izbjegao sve komplikacije poželjno je da ti novac sjeda preko skrilla ili nekih takvih stranica na račun jer onda ne mogu otkriti odkuda im izvor.