Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By hrvoNBA
NBA Knight said
Ekipa, obavezno pogledajte ovaj članak jer ova ponuda na igrače nije baš realna ni normalna. 14 igrača s jedne utakmice pa kakvi luđaci moraju bit da to stave. Uglavnom, savršeno za hvatanje overa u slučaju ozljeda jer imam svakakvih igrača u ponudi, uključujući one s klupe koji ne igraju previše.

http://nbaknights.com/tonybet-kladionica

ali gdje im j ponuda s košarkasima,nisam ih vidio?
By Baja
hrvoNBA said
NBA Knight said
Ekipa, obavezno pogledajte ovaj članak jer ova ponuda na igrače nije baš realna ni normalna. 14 igrača s jedne utakmice pa kakvi luđaci moraju bit da to stave. Uglavnom, savršeno za hvatanje overa u slučaju ozljeda jer imam svakakvih igrača u ponudi, uključujući one s klupe koji ne igraju previše.

Stavljaju kasnije igrace u ponudu. Ja sam tamo otvorio racun prije 2 godine igro sam 5 dana i limitirali su me na 0 eura sprdnja teska od kladionice. Ne znam jesu sta mjenjali po tom pitanju...
By NBA Knight
#27036 @prefontaine ja sam uplatio preko skrilla pa sam na to mjesto uploadao screenshot u kojem se vidi ta transakcija

@bvb uplate i isplate nikad nikakvih problema nisam imao, nema poreza ni čekanja samo si onda što prije verificiraj račun da kad budeš htio vadit možeš pdmah vadit, a ne verificirat pa onda vadit. 

minimalna isplata je 10 eura, i možeš vaditi koliko puta želiš

sa svake utakmice možeš na listić staviti samo jedan par, tako da nažalost, kao ni na jednoj stranoj online kladionici ne mogu se vezati 2 igrača s iste utakmice na isti listić

@sephiroth88 to je downside online klada, a kad smo kod limita konkretno mene su najgore limitirali marathon i betcity. Na tonybetu sam bio limitiran prošle godine i nisam se kladio baš tamo, ali naletim opet nedavno, vidim dobre parove i odlučim opet uplatiti. Ne znam šta se promjenilo od prošle godine, ali sad nekim čudom opet mogu uplaćivati normalnije uplate
By hrvoNBA
Baja said
hrvoNBA said
NBA Knight said

Stavljaju kasnije igrace u ponudu. Ja sam tamo otvorio racun prije 2 godine igro sam 5 dana i limitirali su me na 0 eura sprdnja teska od kladionice. Ne znam jesu sta mjenjali po tom pitanju...

može li se na karticu isplaćivati dobitak?

Nekako mi je sumnjiva kladionica :D
By Baja
hrvoNBA said
Baja said
hrvoNBA said
NBA Knight said

može li se na karticu isplaćivati dobitak?

Nekako mi je sumnjiva kladionica :D

Na koji nacin uplatis novce na isti nacin i isplacujes. Mozes koristit visu electron.
By sephiroth88
NBA Knight said
@sephiroth88 to je downside online klada, a kad smo kod limita konkretno mene su najgore limitirali marathon i betcity. Na tonybetu sam bio limitiran prošle godine i nisam se kladio baš tamo, ali naletim opet nedavno, vidim dobre parove i odlučim opet uplatiti. Ne znam šta se promjenilo od prošle godine, ali sad nekim čudom opet mogu uplaćivati normalnije uplate

Činjenica je da su naši lokalni klošari, kolko god klošarasti bili, dali uplaćivat na igrače, praktički, kolko si god htio i nikad nisi bio limitiran. Nije bilo problem uplatit ni par somova. Od stranih, još nisam našao ni jednu koja bi tako nešto dopuštala. Paddy power, unibet, marathon i bet city su dno dna, a ni tony bet nije daleko od njih. Zaboravi bilo kakvo iskorištavanje i exploit. Jednostavno ti neće dat nikakav konkretniji ulog nakon par pogođenih listića, a kamoli nakon zatražene isplate. 

Ne znam, moguće da se nešto promijenilo tamo od prošle sezone (iako čisto sumnjam) pa svima koji se misle kladit, preporučam da se koriste jedinim mogućim exploitom koji kod takvih low stake luzera pali - ne dižite lovu. Na marathonu sam na taj način, nakon prvog suspendiranog accounta, uspio u mjesec dana uzet oko 2000 eura, i nakon toga odlučio sve odjednom prebacit na račun (naravno, nakon toga mi je na tom accountu isto ulog limitiran na 1 euro), a na unibetu oko 1000 eura. Ukoliko namjeravate dizat po 50,100 il 200 eura, odmah nakon potencijalnih dobitnih listića, zaboravite da ćete to moć napravit više od tri puta.

Za sad, što se limitiranja tiče, Favbet jedini ne radi probleme, iako sam tamo već godinu i pol i dignuo sam im bar cca 5-6 somova eura. Iako je limit 25 eura po listiću s košarkašima, nikad nije bio problem uplatit isti listić po 3-4 puta zaredom.

Ono, ne znam kakav oni imaju softverski shit detector za ekipu koja im uzima lovu, al očito je prilično očajan, pa ih muzite dok stignete. S takvim načinom poslovanja, sumnjam da će taj El dorado bit još dugo u opticaju. Mislim, naznake promjena se već vide. Prilično sam siguran da su prije mjesec-mjesec i pol, promijenili bookija i krenuli u ozbiljnije sastavljanje ponude. U godinu i pol kolko sam tamo, u 99% slučajeva liste s igračima bile su već online do 10 ujutro. Sad brutalno kalkuiraju i većinom čekaju večer dok vide kako "dišu" ostale klade. To je samo znak da na tome puše gadnu lovu i da je samo pitanje vremena kad će i oni zatvorit pipu.
By NBA Knight
#27046 @sephiroth88 stvarno odličan post! thx što si to podjelio s nama, vidim da imaš ogromno online iskustvo pa me samo zanima dal si možda probao i Rivalo kladionicu i šta misliš o njima, tj jesi imao kakvih problema?

Meni sve funkcionira odlično, ok ponuda, rano aktivna, isplate valjda najbrže u povijesti, ono za 5 minuta mi praktički bude na Skrillu, a ne osjetim nikakve limite... Zanimaju me i tvoji dojmovi ako si igrao tamo
By gogoboss26
IVO said
il cattivo said

NBA Knight said

Već se dugo kladim na toj "igračka" kladionici, ali nisam htio nikome reći jer sam egocentričan :D :D

kakvi su sa isplatom ?

kako uplatit neki veci iznos na listic ?? daje mi 3 eura max... pa mi vise neda uopce na sljedecem listicu.. ???

evo i ja danas probao registrirati se na tonybet. također mi ne da više od 3 eura, točnije 2,97. Probao sam više igrača odabrati, i na neke dozvole veće uplate, na neke manje, mislim da to ovisi o današnjim uplatama na te parove, neznam samo nagađam. Za sada im služba za korisnike radi kako treba, poslao sam im mail jer mi uplata nije sjela na račun za igru, i u kratkom vremenu su mi odgovorili i stavili novac koji sam uplatio
By glava111
NBA Knight said
@sephiroth88 stvarno odličan post! thx što si to podjelio s nama, vidim da imaš ogromno online iskustvo pa me samo zanima dal si možda probao i Rivalo kladionicu i šta misliš o njima, tj jesi imao kakvih problema?

Meni sve funkcionira odlično, ok ponuda, rano aktivna, isplate valjda najbrže u povijesti, ono za 5 minuta mi praktički bude na Skrillu, a ne osjetim nikakve limite... Zanimaju me i tvoji dojmovi ako si igrao tamo

@NBA Knights  znaci moze se uplacivat vise od 20 eura na singl igrace?

@sephiroth88 igras samo nba ili sve?
By NBA Knight
#27062 vjerojatno može, ja ne igram singlove nego pretežito double, nekad triple, a uplata mi je 25 eura po listiću ili par eura više ili manje