- 23 Feb 2015, 21:19
NBA Knight said
@sephiroth88 to je downside online klada, a kad smo kod limita konkretno mene su najgore limitirali marathon i betcity. Na tonybetu sam bio limitiran prošle godine i nisam se kladio baš tamo, ali naletim opet nedavno, vidim dobre parove i odlučim opet uplatiti. Ne znam šta se promjenilo od prošle godine, ali sad nekim čudom opet mogu uplaćivati normalnije uplate
Činjenica je da su naši lokalni klošari, kolko god klošarasti bili, dali uplaćivat na igrače, praktički, kolko si god htio i nikad nisi bio limitiran. Nije bilo problem uplatit ni par somova. Od stranih, još nisam našao ni jednu koja bi tako nešto dopuštala. Paddy power, unibet, marathon i bet city su dno dna, a ni tony bet nije daleko od njih. Zaboravi bilo kakvo iskorištavanje i exploit. Jednostavno ti neće dat nikakav konkretniji ulog nakon par pogođenih listića, a kamoli nakon zatražene isplate.
Ne znam, moguće da se nešto promijenilo tamo od prošle sezone (iako čisto sumnjam) pa svima koji se misle kladit, preporučam da se koriste jedinim mogućim exploitom koji kod takvih low stake luzera pali - ne dižite lovu. Na marathonu sam na taj način, nakon prvog suspendiranog accounta, uspio u mjesec dana uzet oko 2000 eura, i nakon toga odlučio sve odjednom prebacit na račun (naravno, nakon toga mi je na tom accountu isto ulog limitiran na 1 euro), a na unibetu oko 1000 eura. Ukoliko namjeravate dizat po 50,100 il 200 eura, odmah nakon potencijalnih dobitnih listića, zaboravite da ćete to moć napravit više od tri puta.
Za sad, što se limitiranja tiče, Favbet jedini ne radi probleme, iako sam tamo već godinu i pol i dignuo sam im bar cca 5-6 somova eura. Iako je limit 25 eura po listiću s košarkašima, nikad nije bio problem uplatit isti listić po 3-4 puta zaredom.
Ono, ne znam kakav oni imaju softverski shit detector za ekipu koja im uzima lovu, al očito je prilično očajan, pa ih muzite dok stignete. S takvim načinom poslovanja, sumnjam da će taj El dorado bit još dugo u opticaju. Mislim, naznake promjena se već vide. Prilično sam siguran da su prije mjesec-mjesec i pol, promijenili bookija i krenuli u ozbiljnije sastavljanje ponude. U godinu i pol kolko sam tamo, u 99% slučajeva liste s igračima bile su već online do 10 ujutro. Sad brutalno kalkuiraju i većinom čekaju večer dok vide kako "dišu" ostale klade. To je samo znak da na tome puše gadnu lovu i da je samo pitanje vremena kad će i oni zatvorit pipu.