antduj wrote:Isprike svima sinoć za Gortata i ja sam ga pao, da ga ima danas u ponudi za istu utakmicu isto bi ga igrao over...
S obzirom da sam ovaj mjesec loše pogađao banka se stanjila i neću igrati singlove i doublove do sljedeće plaće ili do početka veljače. Statistika za ovaj mjesec je kriminalna i moram malo pauzirati jer kad se uđe u loš ritam teško je izaći iz njega. Razlog lošem nizu leži i u nešto slabijem praćenju trendova u ligi zbog izbivanja iz zemlje(npr. ne uhvatim da momčad više ne ostavlja stranu bez lopte nečuvanu itd... što bitno utječe na pogotke) što ću do početka veljače ponovno pohvatati
Inače, primjetio sam da puno igrača u zadnje vrijeme ubacuje točno oko prosjeka i kod granica je svaki poen je bitan , a kod kladionica još uvijek ima poprilične neusklađenosti. Da ne tražim pola dana gdje je bolja granica upregnuo sam programčić (samo su dvije ubačene i treba još samo završiti kod za ostale kladionice) da to radi umjesto mene i ovako je to sinoć izgledalo..
Uci ces ponovo buraz u pozitivan ritam,nedaj se.ajde nama laicima kazi sta bi izdvojio iz danasnje ponude,sad kad su granice vec iskorigovane,bez obaveze da iko igra